Olet nyt Euro-nettikaupassamme. Voit tehdä ostoksia täällä sekä Ahvenanmaalta että Suomesta.

Ostoehdot

Hinnat 

Kaikki hinnat sis. arvonlisäveron (23 % tilaukset Ahvenanmaalta ja Suomesta tai 25 % tilaukset Ruotsista ja muista maista). Hintoihin lisätäänpostitus-ja käsittelykulut. 

Ostaja vastaa tuotteen tullauksesta johtuvista mahdollisista kustannuksista.

Toimitus

Paketti toimitetaan postitse. Toimitus Guldvivasta viimeistään yhden viikon päästä tilauksen vastaanottamisen jälkeen.

Palautus

14 päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta lähtien. Korun on oltava käyttämätön ja palautettava alkuperäisessä kotelossa.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Mikäli sinulla on Suomessa pankkitili, verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta maksujen Ahvenanmaalta ja Suomessa, maksut Ruotsissa ja muissa maissa kautta DIBS Payment Window.

Mikäli toimitusosoite on Suomessa tai Ruotsissa, voit maksaa postiennakolla.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Ahvenanmaalta ja Suomesta.

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, GULDVIVA Ab toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit, Ahvenanmaalta ja Suomesta.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


OECD:N OHJEET KULUTTAJANSUOJASTA SÄHKÖISESSÄ KAUPANKÄYNNISSÄ

Guldviva AB noudattaa OECD:n ohjeistusta kuluttajansuojalaista sähköisessä kaupankäynnissä. Voit tutustua niihin Suomen kuluttajaviraston sivuilla. (Linkki)