För alla oss som älskar golf

Så enkelt och rofyllt. Samtidigt så komplicerat och passionerat. Att spela golf är en komplex utmaning för kopplingen mellan hand och hjärna. Lite som att göra smycken … kanske är det därför vi på Guldviva älskar golf. Guldvivas Golf- kollektion är skapad för att användas både på och utanför banan.

GOLF örhängen på stift
83,00 €

GOLF örhängen på stift
83,00 €

För alla oss som älskar golf

Så enkelt och rofyllt. Samtidigt så komplicerat och passionerat. Att spela golf är en komplex utmaning för kopplingen mellan hand och hjärna. Lite som att göra smycken … kanske är det därför vi på Guldviva älskar golf.

Guldvivas Golf- kollektion är skapad för att användas både på och utanför banan.

"Golf utan bunkrar och hinder vore bra tamt och monotont. Det vore livet också."

Vinn golf med Guldviva

Golf är avkoppling för oss på Guldviva och allra helst golfar vi på den vackra, nyrenoverade Slottsbanan i Kastelholm. Det här vill vi att även du ska få uppleva! Nu kan du vinna en golfresa för två till Åland under säsongen 2021.

Tävla och vinn ett Golf-Åland All in One-paket

  • Viking Line-resa tur och retur, Kapellskär-Mariehamn eller Åbo-Mariehamn.
  • En golfrunda på den nya fantastiska Slottsbanan och en runda på den gamla goda Kungsbanan.
  • En natt i dubbelrum på fyrstjärniga Hotell Arkipelag i Mariehamn. Lyxig frukost med havsutsikt ingår.

Vi vill gärna golfa med dig!

Den 8 maj 2021 sponsrar vi på Guldviva en av årets klubbtävlingar hos Ålands Golfklubb. Väljer du att komma den helgen så ingår startavgift i tävlingen. Då kan du även vinna våra vackra golfsmycken i 925 Sterling Silver.

Tävla här

Vilket av våra golfsmycken tycker du bäst om?Sista chansen att delta i tävlingen är 14.4.2021

Priset delas ut av Guldviva i samarbete med Ålands Turist & Konferens. Priset kan inte omvandlas till pengar.

Information om vem som vinner ges via Guldvivas sociala medier. Guldviva kan också offentliggöra vinnarens namn på sina internetsidor. Kontakt med vinnaren tas via e-post på den adress deltagaren
uppgett.

Vinnaren har en vecka på sig att svara på e-posten. Om vinnaren inte svarar under den här tiden har tävlingsarrangören rätt att lotta ut en ny vinnare.

I tävlingen kan alla individer delta, men inte Guldvivas anställda eller deras familjer, ej heller anställda hos vår samarbetspartner Ålands Turist & Konferens.

Informationen som anges vid tävlingsdeltagande registreras och förvaras av Guldviva. Dina uppgifter lagras under säkra förhållanden och används för företagets e-postutskick. E-postutskicket kan du själv välja att avsluta, och då raderas dina uppgifter.

Vinnaren ansvarar själv för andra arrangemang som hör ihop med resan.

Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren de här reglerna.

Tävlingen ordnas i samarbete med Ålands Turist & Konferens

På golfbanan med Maria

Maria Karlström – guldsmed, företagare, mamma och fru. Livet är hektiskt och hon jobbar med det hon älskar, men sport är också något Maria håller nära sitt hjärta. Och längtan till golfbanan är något alldeles speciellt.

Golfen kom till Maria i precis rätt tidpunkt. Familjen och företaget är alltid viktigast, och när barnen var mindre skulle golf inte rymts med i vardagen.
– Jag började spela för 10-11 år sedan, egentligen köpte jag en golfkurs till en vän. Jag bestämde mig för att själv gå samma kurs och ta med barnen för att göra något annorlunda, och det slutade med att jag var den enda som fortsatte, säger Maria.

På golfbanan har hon hittat ett fritidsintresse som är roligt, lugnande, utmanande, och tillräckligt svårt för att fortsätta vara intressant. Samtidigt har golfen blivit en gemenskap och plattform för att träffa andra likasinnade. Maria menar att golfen är det optimala fritidsintresset i alla aspekter.

– Jag kan egentligen resa vart som helst i världen och spela när som helst. Jag träffar alltid andra som känner samma kärlek för sporten. Det finns alltid något gemensamt att prata om på golfbanan, om inget annat så kan man prata om golfen i sig. Det är ett outtömligt ämne, säger Maria.

Även om golf kan locka till resor så finns Marias favoritbanor på hemmaplan. Banorna vid Kastelholms slott i Sund är de absolut bästa hon vet.
– Jag älskar banorna vi har här på Åland. De är exceptionellt vackra och välskötta, och bjuder dessutom på spännande och utmanande spel. Det finns ingen större frihetskänsla än att spela på banorna vid Kastelholms slott med den perfekta utsikten, speciellt vid den nyrenoverade Slottsbanan som är en enastående succé, säger Maria.

"Jag älskar banorna vi har här på Åland. De är exceptionellt vackra och välskötta, och bjuder dessutom på spännande och utmanande spel."

Syns på startsidan:

Vinn en golfresa till Åland med Guldviva

Nu kan du vinna en golfresa till Åland under säsongen 2021! Och om du kan komma den 8 maj, då får du dessutom gärna golfa med oss på Guldviva!
Sagan om Blomman™

Smycket med den eviga formen

De fem böjarna i Guldvivas signatursmycke Blomman bildar en form som kanske alltid har funnits. Barn ritar den, man ristar den i sanden med en pinne. Blomman är en symbol för det enkla och självklara – så som livet ska vara. Kanske är det därför så många älskar den.