Jul hos Guldviva

Vi går en annorlunda jul till mötes. En jul där det inte är självklart att vi kan träffa alla som vi vill träffa. Där vi inte får krama alla vi vill krama ... men våra känslor vill vi ändå förmedla.

VI PAKETERAR din julklapp vackert och skickar med en handskriven hälsning.

Gåvor som bär känslor

Silver och guld är levande material som håller för evigt. När du ger ett smycke till någon du tycker om skänker du dem din tanke, en känsla som de kan bära med sig. Guldvivas rotsystem finns i skärgården och vi inspireras av det vi ser runt oss. Av styrkan i det enkla och glädjen i det lilla. Här har vi samlat några av de smycken som bär mest känslor, som du kan ge bort för att visa att du tycker om någon.

Till den du vill vakna med

Till den med ditt hjärta i sin hand

Guldvivas 30-kollektion är ett samarbete med John Nurminens Stiftelse. Varje Sandmussla och Blåmussla bidrar till att avlägsna 30 kilo alger ur Östersjön.

Till den med råg i ryggen

Till änglarna i ditt liv

Till den som har blicken mot horisonten

Till den du vill fira med

Gåvor som betyder något

Vissa av Guldvivas kollektioner känns alltid aktuella. Klassiker som bär minnen av skärgård, favoriter till fest och vardag och de nya som snabbt har tagit plats i våra hjärtan. 

ETT SMYCKE FÖR LIVET

Silver och guld är levande material som håller i evigheter. Men smycken som bärs ofta får ändå spår av flitig användning. Därför erbjuder vi fri professionell putsning och livstids garanti.