Klubb Guldviva

Bli medlem och samla bonus

Vi är så glada att vi har många kunder som återkommer gång på gång och via Klubb Guldviva vill vi visa er vår uppskattning. Då du handlar i vår webbshop kan du välja att registrera din adress och på så sätt bli medlem i Klubb Guldviva. Du kan också bli medlem genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan.

Som medlem får du:

  • 10% direktrabatt på alla nya smycken vid lansering.

  • 10% av din dina totala årsinköp tillbaka, i form av en bonusvoucher.

  • Vårt nyhetsbrev med specialrabatter, högtidserbjudanden och förhandsinformation vid lansering av nya smycken.

  • Dina köp sparas hos oss, om du vill. Då du köper en gåva åt någon kan du till exempel anteckna storlek på ring eller längd på kedja, så att det blir rätt även nästa gång.

Digitalt medlemskap

Medlemskapet är digitalt för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Då du handlar i webshopen registreras dina inköp automatiskt och då du handlar i vår butik uppger du ditt namn för att få ditt inköp registrerat.

Klubb Guldviva – din bonus

En gång årligen (i oktober eller november) får du en bonusvoucher av oss. Ju större dina inköp är, desto högre är summan på din voucher. Vouchern motsvarar 10% av din inköpssumma under den senaste årsperioden. Summan utjämnas till närmast hela euro och levereras digitalt via vårt nyhetsbrev. Din bonusvoucher är giltig i 2 år enligt angivet datum. Voucherbelopp under 5 € utbetalas inte.

Du vet väl att du alltid har livstids garanti på dina Guldvivasmycken? Läs mer om vår garanti här

Dina personliga uppgifter används endast att av Guldviva och lämnas inte vidare till annan person, företag eller organisation.

Läs vår integritetspolicy här

Om ingen aktivitet sker på ditt konto inom en femårsperiod kommer kontot att nollas.