Leveranstider

Vi postar din beställning så snart som möjligt men senast inom sju dagar från det att vi har erhållit din betalning, om inte annat är överenskommet.  Om det av någon orsak skulle ta längre tid så meddelar vi dig omedelbart.

Om du har bråttom, eller om du vill ha din beställning levererad före ett visst datum så är vi tacksamma om du meddelar oss detta.  Även om du vill att leveransen sker en viss dag så kan du ange denna, då kan vi posta din beställning så att den beräknas levereras så nära som möjligt till den dagen.  Skriv dina önskemål i rutan för kommentarer som finns tillgänglig före du bekräftar din beställning.

När din beställning kommer fram beror mycket på vart den skall skickas och på varje mottagarlands postverk.

Försändelser till Åland och Finland kommer oftast fram en till två dagar efter det att vi fört dem till posten.  Så här säger Posten Åland om Priority brevförsändelse: “Inom Norden är leveranstiden ca. 2-4 dagar, Europa 3-10 och övriga 5-10 dagar. Dessa transporttider skall endast betraktas som cirkauppgifter. Transporttiderna anges i helgfria vardagar. Aktuella uppgifter för alla typer av försändelser finns på Posten Finlands hemsida. ” (Obs! Posten ansvarar ej för förseningar orsakade av mottagarlandets tullverksamhet.)”

En kund i Amerika har berättat att det tog 8 dagar för beställningen att komma fram dit.  Men ibland har det tagit över två veckor.

Försändelser till Sverige och alla övriga EU länder Post Nord lovar leverans av 1:a klass brev inom Sverige närmast följande vardag.  För att söka efter leveranstider till andra länder, besök Post Nords websidor.

Kom ihåg att om du har valt rekommenderad försändelse eller valt att betala med postförskott så finns normalt din försändelse att hämta från ditt postkontor dagen före du får hem ditt ankomstavi.  I det mail som du får från oss finns ditt spårningsnummer för denna typ av försändelser.  Med detta kan du kontrollera på ditt lands postverks sidor var din försändelse finns.