Björken förtrollar med sina vackra gröna löv och sin vita stam. En björkdunge ger plats till fridfull reflektion. En ståtlig björk vintertid, med frostnupna grenar som gnistrar i solskenet eller höstens björk med ett färgspel som är sagolikt vackert.

Som en avskedsgåva till sommaren och för att välkomna den vackra hösten är vi glada att presentera vårt nya smycke BJÖRK.

Inspirationen kommer, som för så många av GULDVIVAs smycken, från naturen.

“Att skapa ett smycke är för mig en naturlig process. Oftast har naturen redan gjort det mesta skissarbetet. Med utgångspunkt i klassiskt guldsmide tar jag tillvara den naturliga skönheten och överför den många gånger ganska komplexa verkligheten till enkel och stilren form.”
– Maria Karlström, huvudguldsmed

 

 

 

OBS! Som medlem så får du 10% rabatt på BJÖRK , tom 8:e september 2013.  Om du handlar i butiken säger du bara till personalen att du är medlem så drar vi bort 10%, handlar du i vår webshop så skriver du in koden som kommer per e-mail.

Inte medlem?  Du kan enkelt bli!  Det kostar ingenting och vi har inga medlemskort som du måste hålla reda på – vi håller reda på allt åt dig!

Registrera dig på nätet HÄR eller ge oss dina uppgifter då du besöker oss i vår butik i Maxinge Center.

Välkommen!