[left]

Recycling

 

Recycling

 

 

[/left]

[right]

ALLA VINNER PÅ ATT ÅTERVINNA!

Som privatperson kan du sälja ditt guld eller silver “skrot” till oss, dvs. trasiga smycken och andra föremål eller sådant som du helt enkelt inte vill ha längre.

GULDVIVA lever och verkar på Åland, och det är här vi tillverkar våra smycken. Om vi vid tillverkningen kan använda oss av återvunnet material så bidrar vi gärna till en hållbar utveckling. Allt som vi kan återvinna är en vinst för miljön!

DU KAN VARA TRYGG DÅ DU SÄLJER TILL OSS.  Om du har frågor kan du alltid besöka oss i vår butik i Sjökvarteret eller nå oss per telefon eller mail.   Våra erfarna guldsmeder gör först en värdering av dina föremål och erbjuder dig sedan ett pris som du fritt kan välja att acceptera eller inte.  Om du väljer att acceptera anbudet är värderingen och de eventuella analyser som behöver utföras för att bestämma halter och äkthet helt kostnadsfri.  Om du väljer att inte sälja tas en avgift ut för att täcka kostnaden för arbetet (från 10 €).   Den våg som vi använder för vägning av dina föremål är godkänd av Inspecta Oy och kontrolleras regelbundet för att garantera en korrekt läsning av vikten.

 

FULLSTÄNDIGA VILLKOR KAN DU LÄSA HÄR
[/right]

 

 


 

PUTSNING OCH NYFÖRPACKNING

[left]

Blomman XL

[/left]

[right]

På GULDVIVA tycker vi väldigt mycket om smycken.  Både gamla och nya.  Vi erbjuder därför även putsning och nyförpackning av smycken – kanske vill du ge halsbandet som du ärvt av mormor i gåva till din dotter? Lämna gärna in dina smycken till oss för professionell putsning.  Vi blir glada om de smycken vi tillverkar används mycket och vi vill att de skall leva länge.  Putsningen av GULDVIVA smycken utför vi därför utan kostnad.  Vi vill ta hand om våra “barn” även om de nu bor hos dig!

För putsningen av andra smycken tar vi en avgift som börjar på 5 Euro per silversmycke för de enklare arbetena. Guld och mera komplicerade putsningsarbeten kostar lite mer.  Lämna in dina smycken till oss för att få ett pris.

 

[/right]