När du handlar i vår webshop
kan du känna dig trygg på alla sätt

 

 

SÄKER BETALNINGSTRANSAKTION

Varken GULDVIVA Ab eller GV Scandinavia Ab lagrar eller överför någon betalningsinformation överhuvudtaget.  Våra sidor på nätet är också säkra, det ser du genom att vår webbadress börjar på https. Det betyder att all trafik krypteras mellan dig och oss så att ingen obehörig kan läsa den.

För att säkerheten vid din betalningstransaktion skall vara garanterad så förflyttas du automatisk till våra betalningsleverantörers sida på nätet då du skall genomföra din betalning.

Vi använder oss av Paytrail Ab för betalningar från Åland, Finland och land utanför EU. Paytrail Ab är en licensierad betalningsleverantör som är auktoriserad av Finansinspektionen i Finland, detta garanterar att deras verksamhet har ålagdts de högsta säkerhetskraven.  Mjukvaruleverantörer och transaktions leverantörer som Paytrail använder är också PCI DSS certifierade experter.

För betalningar från Sverige och övriga EU länder förflyttas du till DIBS betalningslösningar.  DIBS möter alla säkerhetskrav i branschen, de uppfyller PCI DSS krav och granskas årligen av VISA och MasterCard.

PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) är samlingsbegrepp för en obligatorisk datasäkerhetsstandard för hantering av kortinformation, framtagen av MasterCard och Visa, och stöds av alla kortföretag. Standarden är framtagen för att öka säkerheten kring hantering av kortinformation och därmed minska risken för stöld av kortdata.

HÖG PRODUKTKVALITET

GULDVIVA smycken tillverkas för hand i vår verkstad på Åland.  Det garanterar ett högklassigt, professionellt och gediget utfört arbete.  Som grundmaterial använder vi oss endast av 925 sterlingsilver eller 18K guld.  Alla våra smycken är tillverkade genomgående i ädelmetall, de är aldrig fyllda med annat material eller ihåliga.

Våra smycken har livstids garanti. (Reparationer som är nödvändiga pga. normal förslitning eller som du själv förorsakat genom oaktsamhet eller pga. olycka omfattas inte av garantin.)  Tillhörande kedjor som inte är tillverkade av GULDVIVA är även dessa av hög kvalitet och i 925 sterlingsilver eller 18K guld.

Vi vill att våra smycken skall bäras länge och ofta.  Av dig och av kommande generationer.  Vår förhoppning är att du skall ge ditt GULDVIVA smycke vidare till barn och barnbarn.  Därför erbjuder vi dig också när som helst i framtiden kostnadsfri professionell putsning av ditt GULDVIVA smycke.

Att återvinna är självklart för oss, både att ge nytt liv genom att putsa och rengöra och genom att återvinna material.  Läs mer om detta.

EXCELLENT KUNDSERVICE

Det absolut viktigaste för oss är att du är nöjd.  Nöjd med ditt smycke och med din upplevelse i vår fysiska butik samt i vår webshop.

Helst vill vi att du inte bara skall vara nöjd utan riktigt, riktigt glad efter ett besök till oss!

LÄTT OCH SNABB KONTAKT

Vi tycker att det är viktigt att svara dig så fort det bara är möjligt.

Under butikens öppettid svarar vi dig oftast direkt, ibland efter några timmar eller någon dag.  Men alltid inom 48 timmar.

Bäst når du oss på:
Telefon:  +358 18 22130
e-post:  info@guldviva.com

Även på Facebook.

Är du på Åland så välkomnar vi ett personligt besök från dig till vår butik i Sjökvarteret!

Ålänningar är kända för att vara ett rejält och pålitligt folk.  Det är vi på GULDVIVA.  Och stolta över våra smycken.