Du är en ängel

ÄNGELN Hängsmycke
69,00 €

Godhetens orubbliga styrka

Vad är godhet i vår tid? Visst vill vi ju alla lyssna en stund, lära känna någon ensam, protestera på gatorna, möta en blick, göra en tjänst, skänka en peng… Det är bara tiden, tävlingen, tempot

som ständigt sätter sina störande käppar i våra välvilliga hjul. Vissa människor verkar ha lättare att låta sin medfödda godhet möta världen. Det är dem som vi kallar Änglar.

Godhetens orubbliga styrka

Vad är godhet i vår tid? Visst vill vi ju alla lyssna en stund, lära känna någon ensam, protestera på gatorna, möta en blick, göra en tjänst, skänka en peng… Det är bara tiden, tävlingen, tempot som ständigt sätter sina störande käppar i våra välvilliga hjul.

Vissa människor verkar ha lättare att låta sin medfödda godhet möta världen. Det är dem som vi kallar Änglar.

ÄNGELN Hängsmycke
69,00 €

Sagan om Blomman

Smycket med den eviga formen

De fem böjarna i Guldvivas signatursmycke Blomman bildar en form som kanske alltid har funnits. Barn ritar den, man ristar den i sanden med en pinne. Blomman är en symbol för det enkla och självklara – så som livet ska vara. Kanske är det därför så många älskar den.

Hjälp oss att hjälpa Östersjön

Guldviva firar 30

Guldviva firar 30-årsjubileum med en kollektion handgjorda, skimrande musslor. Varje smycke i vår 30-kollektion bidrar till att avlägsna 30 kilo alger ur Östersjön, i ett samarbete med John Nurminens Stiftelse. Hjälp oss att hjälpa Östersjön.

När tiden står stilla

Vi är de vi är på grund av allt vi har upplevt. Guldvivas rotsystem slingrar sig bakåt till en lugnare tid. Till barndomens somrar och skärgårdsutflykter. Trygghet, kluckande vatten, fötter på en varm klippa, handen i mammas hand. När vi inte analyserar utan bara känner. Varje smycke från Guldviva bär den stämningen, det lugnet. Läs mer om Guldviva

Vi på Guldviva lever, verkar och skapar på Åland - världens vackraste ö. Våra smycken är handgjorda i återvunnet, nickelfritt 925 sterlingsilver och 18K guld.

Långt ifrån massproduktion

Varje Guldvivasmycke tillverkas för hand i vår studio i 925 Sterling Silver eller 18K guld. Vi strävar mot en helt hållbar produktion och använder idag 100 procent återbrukat guld och silver.

Livstids garanti och fri putsning

Ett smycke för livet

Vi får ofta höra berättelser om våra smycken och älskar när de går vidare mellan generationer eller skapar kontakt mellan främlingar som ändå känner igen varandras Guldvivasmycken. Det finns till och med de som tycker att vi är en symbol för Åland. Det gör oss så glada och stolta.

Silver och guld är levande material som håller i evigheter. Men smycken du bär ofta får ändå spår av flitig användning. Vi vill hjälpa dig att njuta av ditt smycke hela livet och erbjuder därför fri professionell putsning och livstids garanti. För att själv vårda dina smycken kan du följa våra råd för skötsel och förvaring.